Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/9905
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Костецька, Наталія Іванівна | - |
dc.contributor.author | Kostetska, N. I. | - |
dc.date.accessioned | 2017-01-26T13:54:05Z | - |
dc.date.available | 2017-01-26T13:54:05Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Костецька, Наталія Іванівна. Формування стратегії зниження витрат хлібопекарських підприємств [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Наталія Іванівна Костецька. - Тернопіль : ТНЕУ, 2008. - 243 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/9905 | - |
dc.description.abstract | АНОТАЦІЯ Костецька Н. І. Формування стратегії зниження витрат хлібопекарських підприємств. – Рукопис. Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Тернопільський національний економічний університет, Тернопіль, 2008. У дисертації досліджено теоретико-методичні засади формування стратегії підприємства, уточнено визначення поняття “стратегія зниження витрат”. Запропоновано послідовність формування стратегії зниження витрат хлібопекарських підприємств з урахуванням впливу факторів навколишнього середовища. Конкретизовано завдання й напрямки формування цієї стратегії. Досліджено стан розвитку хлібопекарських підприємств і здійснено стратегічний аналіз витрат з урахуванням галузевих особливостей. Виявлено резерви зниження витрат та ключові компетенції хлібопекарських підприємств у вартісному ланцюзі з виробництва хлібобулочних виробів. Побудовано модель оптимізації витрат хлібопекарських підприємств. Здійснено оцінювання результативності сформованої стратегії зниження витрат. Ключові слова: стратегія, витрати, стратегія зниження витрат, хлібопекарські підприємства, оптимізація витрат. ANNOTATION Kostetska N. I. Forming strategy of the cost cutting of bread-making enterprises. – Manuscript. Dissertation on gaining a scientific degree of candidate of economic sciences after the speciality 08.00.04 – economy and management by enterprises (to the types of economic activity). – Ternopil National Economic University, Ternopil, 2008. Theoretical and methodical bases of forming enterprise strategy are explored in dissertation; determination of notion “strategy of the cost cutting” is specified. A sequence of forming strategy of the cost of bread-making enterprises cutting taking into account influencing environment factors is offered. A task and directions of forming this strategy is specified. A state of development of bread-making enterprises is explored and made the strategic analysis of costs taking into account the industry features. Reserves of the cost cutting and key competences bread-making enterprises are exposed in the process of bread baking production. The model of optimization of costs of bread-making enterprises is built. An evaluation of effectiveness of formed strategy of the cost cutting is conducted. Keywords: strategy, costs, strategy of the cost cutting, bread-making enterprises, optimization of cost. | uk_UA |
dc.subject | стратегія | uk_UA |
dc.subject | витрати | uk_UA |
dc.subject | стратегія зниження витрат | uk_UA |
dc.subject | хлібопекарські підприємства | uk_UA |
dc.subject | оптимізація витрат | uk_UA |
dc.subject | strategy | uk_UA |
dc.subject | costs | uk_UA |
dc.subject | strategy of the cost cutting | uk_UA |
dc.subject | bread-making enterprises | uk_UA |
dc.subject | optimization of cost | uk_UA |
dc.title | Формування стратегії зниження витрат хлібопекарських підприємств | uk_UA |
dc.title.alternative | Forming strategy of the cost cutting of bread-making enterprises | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Дисертації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
дис Костецька.pdf | 2.27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.