Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/9931
Назва: | Моделі впровадження системи контролю якості продукції олієжирового підкомплексу |
Інші назви: | Models of introducing a quality control system at fat-and-oil subcomplex |
Автори: | Погріщук, Борис Васильович Пилявець, Віктор Миколайович |
Ключові слова: | олієжировий підкомплекс продовольча безпека продукти харчування |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Інноваційна економіка. Науково-виробничий журнал |
Бібліографічний опис: | Інноваційна економіка. Науково-виробничий журнал. – 2013. – №7 (45). – С. 137-141 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/9931 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
modeli vprovad.pdf | 135.03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.