Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/9931
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погріщук, Борис Васильович | - |
dc.contributor.author | Пилявець, Віктор Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2017-01-26T17:50:00Z | - |
dc.date.available | 2017-01-26T17:50:00Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Інноваційна економіка. Науково-виробничий журнал. – 2013. – №7 (45). – С. 137-141 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/9931 | - |
dc.publisher | Інноваційна економіка. Науково-виробничий журнал | uk_UA |
dc.subject | олієжировий підкомплекс | uk_UA |
dc.subject | продовольча безпека | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.title | Моделі впровадження системи контролю якості продукції олієжирового підкомплексу | uk_UA |
dc.title.alternative | Models of introducing a quality control system at fat-and-oil subcomplex | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
modeli vprovad.pdf | 135.03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.