Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/9932
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Костецька, Наталія Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-01-26T18:16:00Z | - |
dc.date.available | 2017-01-26T18:16:00Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Костецька Н.І. Особливості стратегічного аналізу витрат хлібопекарських підприємств / Костецька Н.І. // Сталий розвиток економіки. – 2013. – № 3(20). – С. 91–96. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/9932 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто особливості проведення стратегічного аналізу витрат для хлібопекарських підприємств. Визначено галузеві особливості хлібопекарського виробництва, що впливають на послідовність і результати цього аналізу. Побудовано загальний вартісний ланцюг з виробництва хлібобулочної продукції, що включає вартісні ланцюги постачальників ресурсів, власне хлібопекарського підприємства та постачальників готової продукції до кінцевого споживача. На основі розподілу витрат за видами діяльності виявлено можливі шляхи зниження витрат хлібопекарських підприємств. | uk_UA |
dc.subject | витрати | uk_UA |
dc.subject | стратегічний аналіз витрат | uk_UA |
dc.subject | вартісний ланцюг | uk_UA |
dc.subject | види діяльності | uk_UA |
dc.subject | хлібопекарські підприємства | uk_UA |
dc.title | Особливості стратегічного аналізу витрат хлібопекарських підприємств | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sre_2013_3.pdf | 134.45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.