Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/9940
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Костецька, Наталія Іванівна | - |
dc.contributor.author | Хопчан, Марія Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-01-26T19:29:59Z | - |
dc.date.available | 2017-01-26T19:29:59Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Костецька Н.І. Використання SWOT-аналізу при формуванні стратегії хлібопекарських підприємств / Костецька Н.І., Хопчан М.І. // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 1(4). – С. 214–219. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/9940 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто сутність і можливості використання SWOT-аналізу при формуванні стратегії хлібопекарських підприємств. Визначено напрямки розвитку хлібозаводів і міні-пекарень шляхом перетворення власних слабких сторін у сильні та усунення зовнішніх загроз за рахунок наявних можливостей. | uk_UA |
dc.publisher | Сталий розвиток економіки | uk_UA |
dc.subject | SWOT-аналіз | uk_UA |
dc.subject | фактори | uk_UA |
dc.subject | сильні сторони | uk_UA |
dc.subject | слабкі сторони | uk_UA |
dc.subject | можливості | uk_UA |
dc.subject | загрози | uk_UA |
dc.subject | хлібопекарські підприємства | uk_UA |
dc.title | Використання SWOT-аналізу при формуванні стратегії хлібопекарських підприємств | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sre_2011_1.pdf | 220.4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.