Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54324
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чекалюк, Ольга Віталіївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-18T13:02:37Z | - |
dc.date.available | 2025-03-18T13:02:37Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Чекалюк, О. В. Потенціал ресторанного бізнесу у розвитку гастрономічного туризму України : кваліфікаційна робота : спец. 241 – готельно-ресторанна справа освітньо-професійна програма – готельно-ресторанна справа / Ольга Віталіївна Чекалюк ; наук. керівник к.е.н., доц. О. А. Оливко. Тернопіль : ЗУНУ, 2024. 58 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/54324 | - |
dc.description.abstract | На основі проведеного дослідження були розглянуті теоретичні аспекти гастрономічного туризму, його роль у соціально-економічному розвитку країни; розкрито питання розвитку гастрономічного туризму на світовому ринку, а також на ринку України; проаналізовано ринок туристичних послуг та проаналізовано туристичну інфраструктуру; окреслено ключові проблеми та визначено перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні та світі. | uk_UA |
dc.publisher | Тернопіль, ЗУНУ | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | ринок туристичних послуг | uk_UA |
dc.title | Потенціал ресторанного бізнесу у розвитку гастрономічного туризму України | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2024-2025 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чекалюк оля.pdf | 1.93 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.