Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1190| Назва: | Закономірності організації та шляхи вдосконалення технічної підготовки виробництва нової продукції |
| Автори: | Колесніков, Андрій Павлович |
| Ключові слова: | підготовка виробництва нова продукція |
| Дата публікації: | 2005 |
| Бібліографічний опис: | Колесніков, А. Закономірності організації та шляхи вдосконалення технічної підготовки виробництва нової продукції / А. Колесніков // Наукові записки Тернопільського державного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Економіка.– Тернопіль, 2005.– № 18.– С. 265-268. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1190 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Закономірності організації та шляхи вдосконалення технічної підготовки виробництва нової продукції.pdf | 133.4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
| Закономірності розгляду та шляхи покращення технічної підготовки виробництва.pdf | 173.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.