Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18603| Назва: | 21. Забезпечення продовольчої безпеки України |
| Автори: | Чорна, Неля Петрівна |
| Ключові слова: | продовольча безпека, негативні чинники, продукти харчування |
| Дата публікації: | 2010 |
| Видавництво: | Економічний і соціальний розвиток України в 21 столітті: національна ідентичність, та тенденції глобалізації: зб. тез доповідей Сьомої Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, м. Тернопіль 25-26 лютого 2010. С.404-405. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18603 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 21 .pdf | 1.13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.