Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39279| Назва: | Впровадження систем екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості (на прикладі «Пивоварні «Опілля»») |
| Автори: | Садовник, С. Файфура, В. В. Горун, М. В. |
| Дата публікації: | 2020 |
| Видавництво: | Тернопіль: ЗУНУ |
| Бібліографічний опис: | Садовник. О. І. Впровадження систем екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості (на прикладі «Пивоварні «Опілля»») [Текст] / Садовник С., Файфура В.В., Горун М.В. // Сучасний стан науки в сільському господарстві та природокористуванні: теорія і практика : зб. тез доп. II Міжнар. Наук. Інтернет-конф. [м. Тернопіль, 20 листоп. 2020 р.] / редкол. : Andrzej Samborski, Marcin Niemiec, В. І. Овчарук [та ін.] ; ред. О. В. Овчарук, В. Я. Хоміна. – Тернопіль : ЗУНУ, 2020. – С. 147-149. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39279 |
| Розташовується у зібраннях: | СУЧАСНИЙ СТАН НАУКИ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННІ : ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА (20 листопада 2020 р.) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 147-149 Садовник.pdf | 293.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.