Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/47971
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБанира, Вікторія-
dc.date.accessioned2023-04-07T12:59:06Z-
dc.date.available2023-04-07T12:59:06Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБанира, В. Порівняльна характеристика споживних властивостей товарів [Текст] / Вікторія Банира // Актуальні проблеми економіки, підприємництва та управління на сучасному етапі : матеріали доп. VII наук.-практ. конф. студ. та молод. вчених з міжнар. участю [Тернопіль, 21 жовт. 2022 р.] / редкол. : О. Ф. Овсянюк-Бердадіна, А. А. Вірковська, Р. В. Волошин [та ін.] ; відп. за вип. В. М. Островерхов. – Тернопіль : ЗУНУ, 2022. – С. 213-216.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/47971-
dc.publisherЗУНУuk_UA
dc.titleПорівняльна характеристика споживних властивостей товарівuk_UA
Розташовується у зібраннях:АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЕКОНОМІКИ, ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА УПРАВЛІННЯ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Банира Вікторія.pdf276.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.