Інформаційна сфера як спосіб передачі думок - Литвин, Анатолій Пантелійович (My University, 2019)
Навколо Землі за біосферою, ноосферою існує інформаційна сфера. Одночасність однакових винаходів підтверджує нашу думку про існування інформаційного поля. Інформаційне поле наповнюється нашими думками, з однієї сторони, а.з другої - Творцем та позаземними цивілізаціями. Нам необхідно глибше зрозуміти Всесвіт, знайти своє місце в ньому, пізнати самого себе та вдосконалитись.
Keywords: Творець; одночасність однакових винаходів; інформаційна сфера; матеріальність думок; криптовалюта