Облік і аудит зареєстрованого (пайового) та резервного капіталів підприємств - Сорочан, Юрій Олегович (Тернопільський національний економічний університет, 2017)
Проведені дослідження методичних і організаційних підходів до обліку і аудиту зареєстрованого (пайового) та резервного капіталів.
Accounting and audit of the registered(share) and reserve capital in the enterprises
Keywords: капітал; пайовий капітал; резервний капітал; аудит