Ринок фінансових послуг як об'єкт державного регулювання та категорія фінансового права - Шевчук, Оксана Романівна (Часопис Київського університету права, 2012)
У даній статті роз г ля ну то особ ли вості фінан со во-пра во во го ре гу лю ван ня рин ку фінан со вих по слуг Ук раїни, а та кож місце та роль рин ку фінан со вих по слуг у фінан совій си с темі дер жа ви
Keywords: ринок фінансових послуг; фінансова послуга