Wellness-туризм в системі лікувально-оздоровчого туризму України - Зведенюк, Юлія Олександрівна (Вінниця, ВННІЕ ЗУНУ, 2025)
У роботі досліджено теоретичні засади wellness-туризму в системі лікувально-оздоровчого туризму. Проведено аналітична оцінка діяльності реабілітаційно-оздоровчого комплексу «Ріксос-Прикарпаття» в контексті wellness-туризму. Визначено та обґрунтовано перспективи розвитку wellnessтуризму в Україні та модернізація «Ріксос-Прикарпаття». Розроблено модель модернізації wellness-менеджменту комплексу «Ріксос-Прикарпаття». The work examines the theoretical foundations of wellness tourism in the system of medical and health tourism. An analytical assessment of the activities of the RixosPrykarpattya rehabilitation and health complex in the context of wellness tourism was conducted. The prospects for the development of wellness tourism in Ukraine and the modernization of Rixos-Prykarpattya are identified and substantiated. A model for the modernization of wellness management at the Rixos-Prykarpattya complex has been developed.
Wellness tourism in the system of medical and health tourism in Ukraine