Особливості формування та реалізації пріоритетів бюджетної стратегії в умовах економічних реформ в Україні - Жаліло, Ярослав (ТНЕУ, 2013)
Визначено особливості вибору пріоритетів та інструментів бюджетної політики в Україні у післякризовий період. Зроблено висновок про необхідність проактивної бюджетної політики. Надано рекомендації щодо її здійснення як складової стратегії структурної корекції національної економіки.