Процес реалізації стратегії розвитку територіальної громади та моніторинг його здійснення - Велічко, К. Л. (My University, 2021)
Магістерська робота Процес реалізації стратегії розвитку територіальної громади та моніторинг його здійснення
The process of implementing the strategy of territorial community development and monitoring its implementation