Проблеми розвитку зовнішньоекономіч-ної діяльності в Україні та шляхи їх вирішення - Саченко, Світлана Іванівна; Хорунжак, Надія Михайлівна (Галицький економічний вісник. - Тернопіль : ТНТУ ім. І. Пулюя, 2008. –№ 1 (16). – С. 71-77., 2008)
Досліджено основні економічні і облікові проблеми гальмування розвитку зовнішньо-економічної діяльності в Україні
Keywords: зовнішньоекономічна діяльність,фінансова дисципліна,ефективність,облік, стимулювання