Рефінансування банків як метод регулювання Національним банком України банківської системи в умовах виходу з фінансової кризи - Чайковський, Ярослав Іванович (Тернопіль : Видавничо-поліграфічний центр Тернопільського національного економічного університету “Економічна думка”, 2012)
У статті досліджено вплив рефінансування Національного банку України як інструменту грошово-кредитного регулювання рівнем ліквідності банківських установ і банківської системи загалом.
Refinancing of banks as the method of regulation by the National Bank of Ukraine of banking system in the conditions of exit of financial crisis
Keywords: рефінансування банків; грошово-кредитне регулювання; ліквідність