Особливості доходів домогосподарств України в умовах війни - Коваль, Світлана Любомирівна (Фінансові інструменти сталого розвитку економіки : матер. 7-ої міжнар. наук.-практ. конференції, 2025)
В умовах повномасштабної війни, Україна продемонструвала надзвичайну стійкість і рішучість. Однак, руйнівний вплив війни негативно вплинув на усі сфери економіки, мільйони людей втратили роботу та житло. Перед державою постала раніше не існуюча потреба відбудови країни та необхідність пошуку та залучення фінансових ресурсів як іноземних інвесторів, так і внутрішніх ресурсів, у тому числі від наших співвітчизників. Саме тому, рівень фінансової стабільності домогосподарств, достатність їх доходів має визначальний вплив не лише на добробут населення, а й на зниження соціальної напруги та фінансову стійкість держави загалом.
Keywords: доходи домогосподарств