Індивідуально-психологічні умови професійної деформації слідчого - Синєокий, Олег (ТНЕУ, 2008)
Завдання статті полягає в дослідженні складових, що впливають на появу й розвиток професійної деформації слідчого. Для цього треба: 1) відстежити зародження у слідчого певних особистісних змін, які спричинюють його різноякісну професійну діяльність, мають безперервний і тривалий характер й становлять домінантний значеннєвий момент усередині особистості такого слідчого; 2) виявити найбільш оптимальні шляхи нейтралізації таких негативних змін.
Keywords: слідчий; деформація; професія; творчість; фактори; форми