Управління ризиками інвестиційного проекту підприємства - Климчук, Леся Іванівна; Klymchuk, L. I. (Тернопіль, 2012)
Досвід кризової економіки показав, що інвестування є найважливішим джерелом економічного зростання, фінансовою основою прогресу. Об'єктивний підхід до інвестицій припускає необхідність використання науково обґрунтованих механізмів управління, що забезпечують максимальне врахування діючих ризиків, аналіз ефективності реалізовуваних заходів і ухвалення оптимальних рішень при здійсненні інвестиційних проектів.
Risk management investment project company
Keywords: менеджмент організацій, упраління ризиками, інвестиційне проектування