Стандартизація, сертифікація та ліцензування в туризмі - (:unkn) unknown (Тернопіль, ТНЕУ, 2012)
Основною метою курсу є засвоєння студентами теоретичних основ стандартизації й сертифікації туристичних послуг та ознайомлення їх із законодавчою документацією з питань ліцензування та сертифікації туристичних послуг, а також порядком оформлення документів на отримання ліцензій та сертифікатів в сфері туристичного бізнесу.
Keywords: готельні послуги; ліцензування; сертифікація; стандартизація; споживачі; туризм; туристичні послуги; туристична діяльність; туристичний бізнес