Реформи у глобальній економіці та Україна - Юрій, Сергій Ілліч (My University, 2011)
Мова йде про антикризові заходи у світовій економіці у 2008-2011 роках. Описується посткризове реформування світової економіки: формування нового світового економічного порядку.
Keywords: світова економіка, антикризові заходи, посткризове реформування світової економіки, Міжнародний Валютний Фонд