Ефективні методи та способи стимулювання персоналу в умовах сучасних викликів - Луців, Вікторія Юріївна (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Ефективні методи та способи стимулювання персоналу в умовах сучасних викликів.