Вплив системи місцевих податків і зборів на забезпечення фінансової стійкості територіальної громади - Козак, Наталія Василівна (Чортків, ЧННІПБ, 2025)
Кваліфікаційна робота Вплив системи місцевих податків і зборів на забезпечення фінансової стійкості територіальної громади.
Impact of the system of local taxes and fees on ensuring the financial sustainability of the territorial community