Сучасний стан та напрями реформування системи пенсійного забезпечення - Троян, Лілія Борисівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2023)
Кваліфікаційна робота Сучасний стан та напрями реформування системи пенсійного забезпечення.
Keywords: пенсійне забезпечення; Пенсійний фонд України