Розвиток ринку страхування життя в Україні в сучасних умовах - Гузар, Роман Андрійович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Розвиток ринку страхування життя в Україні в сучасних умовах.
Development of the life insurance market in Ukraine under modern conditions