Публічне управління первинною медициною в умовах територіальної реформи - Соколовська, Надія Іванівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2023)
Кваліфікаційна робота Публічне управління первинною медициною в умовах територіальної реформи.
Keywords: первинна медицин; публічне управління