Організація соціальної роботи з дітьми з особливими освітніми потребами в умовах інклюзивного освітнього простору - Ярмощук, Максим Вадимович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Організація соціальної роботи з дітьми з особливими освітніми потребами в умовах інклюзивного освітнього простору.
Keywords: соціальна робота; діти з особливими освітніми потребами; психофізичні порушення; соціальна підтримка дітей; інклюзивномий освітній простір