Розвиток взаємодії місцевих органів влади з міжнародними партнерами - Гаманенко, Віталій Володимирович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Розвиток взаємодії місцевих органів влади з міжнародними партнерами.