Організація охорони здоровя населення сільського району в умовах децентралізації фінансування та управління - Василюк, Світлана Вікторівна (Вінниця, ВННІЕ ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Організація охорони здоровя населення сільського району в умовах децентралізації фінансування та управління.
Organization of health care for the population of a rural area in the context of decentralization of financing and management