Стратегія інноваційного розвитку України в контексті інтеграції до Європейського Союзу - Макогон, Юрій; Медведкіна, Євгенія (ТНЕУ, 2008)
Розглянуто питання вдосконалення та підвищення ефективності державної політики у сфері міжнародної науково-технічної співпраці України з урахуванням інтеграційних пріоритетів держави, у тому числі взаємодії з ЄС.
Keywords: Міжнародна науково-технічна співпраця; інноваційний розвиток; міжнародна інтеграція; інноваційний процес; міжнародна науково-технічна взаємодія; європейський науковий простір