Вища економічна освіта: змістове наповнення технологій педагогічного проектування - Ященко, Елеонора Михайлівна (My University, 2012)
Необхідність нового змістового наповнення технологій педагогічного проектування у вищій економічній освіті спричинена проблемами гуманізації, соціально-економічними та інформаційно-комунікативними перетвореннями суспільства
Keywords: вища економічна освіта; технологія педагогічного проектування; студенти-економісти