Ринок перестрахування: теоретична концептуалізація та інституціонально-функціональне призначення - Кнейслер, Ольга; Kneysler, Olga (ТНЕУ, 2011)
Розглянуто теоретичні підходи до трактування дефініції “ринок перестрахування” та визначено його місце у системі страхових відносин. З’ясовано сутність перестрахувального ринку в контексті його комплексного вивчення і врахування усіх основних аспектів. Досліджено інституціональне середовище та функціональне призначення ринку перестрахування.
Reinsurance Market: theoretical conceptualization and institutional and functional purpose
Keywords: перестрахування; ринок перестрахування; страховий ринок; інституціональне середовище; перестрахувальна діяльність; перестраховики