Суб’єкти, уповноважені розглядати справи про адміністративні правопорушення: поняття та загальна характеристика - Труш, Анастасія Геннадіївна (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Курсова робота Суб’єкти, уповноважені розглядати справи про адміністративні правопорушення: поняття та загальна характеристика.