Теоретико-методологічні засади модернізації технологій управління економічним розвитком територіальних спільнот базового рівня - Монастирський, Григорій; Monastyrskyy, Grygoriy (ТНЕУ, 2008)
Обґрунтовано гіпотезу дослідження територіальної спільноти базового рівня як економічної системи. Сформовано концепцію економічного розвитку територіальних спільнот базового рівня як об’єкта управлінського впливу. Визначено теоретичні засади та необхідність модернізації технологій управління місцевим економічним розвитком.
Theoretical and methodological principles of modernization of management economic development technologies of territorial associations of base level