Доцільність діагностики бізнес-процесів в сучасних умовах господарювання - Литвин, Зоряна Богданівна; Lytvyn, Zoriana Bogdanovna (Науковий журнал. "Причорноморські економічні студії"., 2017)
У статті обґрунтовано необхідність проведення діагностики бізнес процесів. Розглянуті види бізнес-процесів та визначені напрями проведення їх діагностики. Проаналізована система показників для оцінки ефективності бізнес-процесів підприємства.
PERFORMANCE OF DIAGNOSTIC BUSINESS PROCESSES IN THE MODERN CONDITIONS OF BUSINESS
Keywords: управління підприємством, оптимізація; діагностика, аналіз; система показників, коефіцієнти.; бізнес-процеси