Розвиток туристичного потенціалу територіальної громади - Гладкий, Андрій Віталійович (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Кваліфікаційна робота Розвиток туристичного потенціалу територіальної громади.
Keywords: туристичний потенціал; територіальна громада; туризм