Аналіз інноваційної діяльності підприємств з експорту та імпорту будівельних матеріалів - Микитюк, Петро Петрович (Придніпровська державна академія будівництва та архітектури, 2008)
Досліджено сучасний стан експортно-імпортної діяльності в галузі виробництва будівельних матеріалів України. Розроблено пропозиції щодо вдосконалення інноваційної діяльності на цих підприємствах.
Keywords: технологічне передбачення; інноваційна діяльність; експорт; імпорт