Облік і аудит грошових коштів за національними стандартами - Собчук, Оксана Олегівна (My University, 2013)
У магістерській роботі розглянуто питання обліку і аудиту грошових коштів за національними стандартами
Keywords: облік; аудит; грошові кошти підприємства; національні стандарти