Особливості соціальної адаптації людей похилого віку в умовах геріатричного пансіонату - Гірняк, Галина Степанівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Особливості соціальної адаптації людей похилого віку в умовах геріатричного пансіонату.