Гнучкий спірально-фасонний конвеєр - Гевко, Роман Богданович; Hevko, Roman Bohdanovych; Яремчук, Олександр Степанович; Yaremchuk, Oleksandr Stepanovych; Любін, Микола Володимирович; Liubin, Mykola Volodymyrovych; Токарчук, Олексій Анатолійович; Tokarchuk, Oleksii Anatoliiovych; Цуркан, Олег Васильович; Tsurkan, Oleh Vasyliovych (Державний департамент інтелектуальної власності, 2010)
Спірально-гвинтовий конвеєр, що містить замкнутий кожух із завантажувальними та розвантажувальними вікнами, розміщений в кожусі гнучкий робочий орган. Приводні елементи виготовлені з прямими зубцями, а витки фасонної спіралі розміщені перпендикулярно до центральної осі спіралі з певним кроком, і дріт спіралі проходить по нижній частині витка.
Flexible helical screw conveyor
Keywords: підйомно-транспортне машинобудування; hoisting-and-transport machine building; транспортування сипких матеріалів; transporting of bulk materials; гнучкий спірально-фасонний конвеєр; flexible helical screw conveyor