Управління інноваційним розвитком персоналу підприємства - Пушкар, Тарас Анатолійович (Тернопіль, ЗУНУ, 2023)
Кваліфікаційна робота Управління інноваційним розвитком персоналу підприємства.
Keywords: персонал; управління персоналом