Податковий облік - Задорожний, Зеновій Васильович; Гугул, Ганна Іванівна; Лещишин, Людмила Григорівна (Економічна думка, 2005)
У навчальному посібнику розглянуто питання методики та організації податкового обліку суб'єктів підприємницької діяльності всіх форм власності, особливості обліку розрахунків із бюджетом за основними податками та обов'язковими платежами. Посібник побудовано відповідно до програми курсу "Податковий облік". Подано цифрові приклади і розрахунки, зразки документів, термінологічний словник.
Tax accounting
Keywords: оподаткування; taxing; податковий облік; tax accounting; ПДВ; VAT; облік розрахунків із бюджетом; accounting of settlements with a budget; оподаткування суб'єктів підприємництва; taxation of business entities; облік суб'єктів підприємництва; accounting of business entities; суб'єкти підприємництва; business entities