Антропологізм дивергенції теорії преференційного оподаткування - Крисоватий, Андрій (ТНЕУ, 2012)
Проаналізована ретроспектива преференційного оподаткування, визначено основні проблеми преференційного оподаткування і шляхи їх подолання в Україні. Досліджено світові та європейські орієнтири преференційного оподаткування.