Геополітичні вектори зовнішньої політики США на Близькому Сході - Мокровський, Тарас Романович (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Кваліфікаційна робота Геополітичні вектори зовнішньої політики США на Близькому Сході.
Geopolitical Vectors of US Foreign Policy in the Middle East
Keywords: Близький Схід; стратегії США