Програмний додаток перекладу тексту на основі API-інтерфейса онлайн перекладача - Жаборинська, Ірина Василівна (My University, 2021)
Кваліфікаційна робота Програмний додаток перекладу тексту на основі API-інтерфейса онлайн перекладача
Text translation software application based on the online translator API