Аналіз ринку праці в перехідній економіці - Бенько, І.Д. (My University, 2001)
У реформуванні власності в Україні, зокрема, простежується такий суттєвий аспект: в умовах збільшення питомої ваги приватної власності справжні власники успадковують не кращі мотиви поведінки, притаманні державній адміністративній олігархії.
Keywords: ринок праці; перехідна економіка; допомога держави