Проблеми використання бюджетних трансфертів для підтримки підприємств міського електротранспорту - Костецький, Володимир Володимирович (Київ, Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, ТОВ "ДКС Центр", 2009)
Досліджено проблеми використання субвенцій на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян та придбання вагонів для комунального електротранспорту (тролейбусів і трамваїв) в Україні. Запропоновано варіанти вирішення цих проблем.
Keywords: підприємства міського електротранспортум; державна фінансова підтримка; бюджетні трансферти; субвенція; пільговий проїзд; тариф; розмір компенсації; головні розпорядники бюджетних коштів