Індивідуалізація адміністративної відповідальності неповнолітніх: сучасні підходи та виклики - Головецька, Н. С. (Тернопіль, ЗУНУ, 2026)
Міждисциплінарна курсова робота Індивідуалізація адміністративної відповідальності неповнолітніх: сучасні підходи та виклики.